The Boondocks




backpacker's distillery brings you:

The Boondocks


Ίσως το πιο hip hop comic strip που θα διαβάσετε ποτέ
"Ξεριζωμένοι" από το ghetto του south side Chicago, ακολουθώντας υποχρεωτικά τον παππού (Granddad) και κηδεμόνα τους, τα δυο αδέλφια Huey και Riley Freeman βρίσκονται με το ζόρι στο Woodcrest ένα λευκό, κατάλευκο προάστιο του Chicago,το οποίο διάλεξε ο 70άρης παππούς για να περάσει ήρεμα όσα χρόνια του έχουν απομείνει. Όντας κυριολεκτικά σαν τις μύγες μες στο γάλα, καθώς είναι (σχεδόν) τα μόνα μαύρα πιτσιρίκια στην περιοχή, προσπαθούν απρόθυμα να προσαρμοστούν, φροντίζοντας, ο μεν afrocentric, πανέξυπνος και πάντα ετοιμόλογος Huey,να διατηρήσει την black-pride του ταυτότητα, ο δε νεότερος Riley -που ξημεροβραδιάζεται μπροστα στο BET βλέποντας Gangsta Rap videos- να το "κρατάει αληθινό ",ya dig?


Στην παρέα τους προστίθεται και η Jazmine, μια κοπελίτσα με μπαμπά μαύρο και μαμά λευκή, η οποία "ΔΕΝ είναι μαυρη, απλά είναι ελαφρώς ηλιοψημένη" -όπως και η Mariah- και "ΔΕΝ έχει afro, απλά δεν μπορεί να συμμαζέψει με τίποτα τα μαλλιά της".
Η σειρά έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην The Diamondback την εφημερίδα του πανεπιστημιόυ του Maryland και το ντεμπούτο της σε Παναμερικανκό επίπεδο στις 19 Απριλίου του 1999 όπου και κυκλοφορούσε σε καθημερινή βάση μέχρι και τις 27 Μαρτίου 2006. Ήδη όμως από τον Νοέμβριο του 2005 η σειρά είχε μεταφερθεί και στην τηλεόραση από το Adult Swim (με μουσικές από MFDOOM) σε 15 επεισόδια για την πρώτη σεζόν, ενώ η δεύτερη περίοδος έχει ανακοινωθεί ότι θα ξεκινήσει φέτος τον Ιούνιο.
Το backpacker's distillery για να γεμίσει τα βαρετά πρωινά σας στη δουλεία, ή τα ακόμα πιο βαρετά απογεύματα της κατάληψης,θα δημοσιεύσει κομμάτι κομμάτι όλα τα strips. Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

1999 pt.1 of 2 (4/99 - 7/99)

1999 pt.2 of 2 (8/99 - 12/99) (οι πρώτες μέρες στο νέο σχολείο)

2000 pt.1 of 3 (1/00 - 4/00)







ΥΓ0: To 17 μαγειρεύεται